Yvonne van Riemsdijk


Frac­tie­as­sistent. Commissie: Sociaal

Yvonne is geboren en getogen in Amsterdam en woont inmiddels alweer 32 jaar naar volle tevredenheid in Alkmaar, waarvan de afgelopen 19 jaar in Koedijk. Al haar hele leven is zij politiek geïnteresseerd en betrokken. Daadwerkelijk lid worden deed ze echter pas na de lezingentour 'De kanarie in de kolenmijn'. Voor die tijd was er in haar ogen geen enkele politieke partij met een langetermijnvisie en een scherp oog voor de werkelijke noden van onze planeet. Na de laatste gemeenteraadsverkiezingen besloot ze ook actief te worden en haar hulp en expertise in dienst te stellen van de partij.

Yvonne is werkzaam als ervaringsdeskundige in de jeugd-ggz en aanpalende sectoren. Zij is naast spreker ook publicist en gebruikt haar eigen levenservaring om hulpverleners te inspireren, zodat de hulp aan kinderen en jongeren verbeterd wordt.

Gerelateerd

Kritische vragen blijven onbe­ant­woord

JeugdzorgPlus-aanbieder Horizon heeft haar zaakjes echter nog steeds niet op orde

De JeugdzorgPlus-locatie Antonius in Castricum komt al bijna twee jaar negatief in het nieuws. In de instelling verblijven minderjarigen die op last van de kinderrechter verplicht worden gehuisvest en behandeling moeten ondergaan. Althans dat laatste is de bedoeling. Aan het jeugdzorgdrama bij Horizon, waarover zelfs de kinderrechter haar bezorgdheid uitte, lijkt nog altijd geen eind te komen. Na...

Moties Vragen Nieuws