Werkgroep Alkmaar


Doe mee, word actief!

Woon jij in de gemeente Alkmaar en wil jij je inzetten voor de Partij voor de Dieren? Dat kan! Samen maken we de partij nog groter, en verspreiden wij ons gedachtengoed.

Word lid van de werkgroep
De werkgroep Alkmaar en omstreken bestaat sinds 12 maart 2014. In de werkgroep zitten actieve leden, die samen acties en evenementen bedenken en uitvoeren voor leden en geïnteresseerden in de regio Alkmaar. Tijdens verkiezingen ondersteunt de werkgroep daarnaast de lokale, provinciale of landelijke fractie. Wil je een keertje komen kijken bij de werkgroep? Stuur dan een bericht naar alkmaar@partijvoordedieren.nl

Ga naar activiteiten
Je kan je natuurlijk ook opgeven voor onze activiteiten. Zo leer je andere lokale partijleden kennen, kan je kennismaken met de werkgroepleden, en leer of doe je iets leuks én nuttigs. We organiseren bijvoorbeeld geregeld opruimacties en we kunnen ook je hulp goed gebruiken bij flyeracties tijdens de campagne. Kijk voor de activiteiten op onze evenementenpagina of houd onze social media pagina's (Facebook, Instagram en Twitter) in de gaten.

Volg, like en deel
Of je nou heel actief wilt worden, of vooral wilt volgen wat we zoal doen: het volgen, liken en delen van onze social kanalen is sowieso een goed idee! Zo blijf je op de hoogte én help je ons gedachtengoed makkelijk te verspreiden. Dus check en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.