Kıvılcım Pınar


Frac­tie­as­sistent. Commissies: Sociaal, Bestuur & Middelen

Kıvılcım is in Istanbul geboren en opgegroeid en woont sinds 2004 in Nederland. Na zijn studies Business Information Systems in TU Eindhoven en executive master in IT-Auditing in TIAS Tilburg heeft hij als IT-Auditor en consultant gewerkt. In 2014 heeft hij een carrièreswitch gemaakt en hij werkt sinds die tijd als zelfstandige fotograaf en filmmaker.

Hij woont sinds 2014 in Alkmaar. De Partij voor de Dieren is de enige partij die een gezonde lange termijn visie heeft en buiten de gevestigde orde blijft. Het bijwonen van de lezing ‘De kanarie in de kolenmijn’ was het laatste zetje om in januari 2017 ook actief lid te worden. Sinds juni 2017 is Kıvılcım de coördinator van de werkgroep Alkmaar.

Gerelateerd

Vragen over vogel­po­pu­latie Oudor­perhout

Kan het college helpen met het verbeteren van de leefomgeving van de grutto?

Op 7 november 2018 heeft Vogelbescherming Nederland een nieuw boek uitgebracht: Bedreigde Vogels in Nederland. Dit boek laat zien dat in de afgelopen decennia wat betreft het vogelbestand van Nederland een significante verandering heeft plaatsgevonden. Het blijkt dat negen soorten vogels zijn verdwenen in dezelfde periode, terwijl zeker tien soorten vogels met uitsterven worden bedreigd, waaronde...

Moties Vragen