Kıvılcım Pınar


Frac­tie­voor­zitter

Kıvılcım is in Istanbul geboren en opgegroeid en woont sinds 2004 in Nederland. Na zijn studies Business Information Systems in TU Eindhoven en executive master in IT-Auditing in TIAS Tilburg heeft hij als IT-Auditor en consultant gewerkt. In 2014 heeft hij een carrièreswitch gemaakt en hij werkt sinds die tijd als zelfstandige fotograaf en filmmaker.

Hij woont sinds 2014 in Alkmaar en is sinds januari 2017 actief bij de partij. De Partij voor de Dieren is voor hem de enige partij die een gezonde lange termijn visie heeft en buiten de gevestigde orde blijft. “We zitten midden in een kanteltijd. Of we nu willen of niet: er wachten ons veranderingen die onze manier van omgaan met de natuur, het milieu, de dieren en onze samenleving ingrijpend gaan beïnvloeden. Ook in ons fijne en vertrouwde Alkmaar.”

De uitdagingen die voor ons liggen geven wat hem betreft een unieke kans om van onze stad en gemeente een toekomstbestendige, leefbare en (veer)krachtige plek te maken. Een Alkmaar waar onze kinderen en kleinkinderen in een gezonde leefomgeving in gelijkwaardigheid kunnen opgroeien. Een Alkmaar waar de langetermijnbelangen van onze inwoners zwaarder wegen dan de kortetermijnbelangen van grote multinationals.

Om hem heen ziet hij dat die noodzakelijke veranderingen door meer en meer mensen omarmd worden. Een koerswijziging waarbij de Partij voor de Dieren het voortouw neemt. “Steeds meer collega's in de gemeenteraad weten ons te vinden en willen met ons samenwerken om de uitdagingen van deze tijd het hoofd te kunnen bieden. En steeds meer inwoners van Alkmaar (h)erkennen de unieke boodschap van onze partij. Hierdoor voel ik me gesterkt en nog meer gemotiveerd dan ik al was.”

Gerelateerd

Dinoterb: Een dressing die je echt niet over je sla wilt

Gezond slootwater voor je moestuin niet meer vanzelfsprekend

In het water in Noord-Holland Noord zijn meerdere verboden stoffen aangetroffen waaronder dinoterb. Uit metingen die in 2023 in de Bergermeer zijn uitgevoerd blijkt dat daar overal hoeveelheden dinoterb net boven de toegestane waarde werden aangetroffen.[1] Besmet slootwater bij moestuinenHet is dan ook aannemelijk dat ook in het water van de Kromme Sloot vorig jaar dinoterb heeft gezeten. Een slo...

Bijdragen Moties Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Vragen Nieuws