Kom je 20 februari ook naar onze campag­ne­aftrap?


We verwel­komen je graag in wijk­centrum Mare Nostrum!

3 februari 2022

Benieuwd naar onze plannen voor Alkmaar? Kom dan naar onze campagneaftrap op zondag 20 februari om 14.00 uur in wijkcentrum Mare Nostrum in Alkmaar.

We hebben een mooi programma samengesteld voor deze middag. Lijsttrekker Kıvılcım Pınar licht de speerpunten van ons verkiezingsprogramma toe, we hebben een Q&A met onze top-3 kandidaten, we vertonen een deel van de film The Hidden Life of Trees, houden een klimaatquiz, én we gaan in gesprek met onze gasten over ons verkiezingsprogramma.

We hopen op een vruchtbare dialoog en een mooie start van onze campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart. We zien jullie graag op 20 februari!

Campagneaftrap Partij voor de Dieren Alkmaar

Waar: Wijkcentrum Mare Nostrum, Arubastraat 2, Alkmaar

Aanvang: 14.00-14.30 (inloop).

Programma: 14.30-16.00 uur.

Eindtijd: ± 16.00 uur. Na afloop is er tot 17.00 gelegenheid om na te praten met onze kandidaten onder het genot van een hapje en een drankje.

Graag aanmelden via dit Aanmeldformulier.

Als je samen met iemand komt, dient deze persoon zich ook apart aan te melden. Voor toegang tot Mare Nostrum is het volgens de huidige regelgeving helaas nog steeds verplicht om een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs te tonen.

Gerelateerd nieuws

Zwerfvuil opruim actie

Afgelopen zondag heeft onze werkgroep Alkmaar weer een stukje schoner gemaakt en afval geraapt op het Bolwerk, het Canadaplei...

Lees verder

Wij staan voor een inclusieve samenleving

De Partij voor de Dieren staat voor een inclusieve samenleving waarin iedereen gelijkwaardig is, gelijke kansen krijgt en zic...

Lees verder