Wij zoeken een frac­tie­as­sistent / commis­sielid!


Kom jij ons team versterken?

3 november 2022

Heb jij je altijd al willen inzetten voor jouw idealen en die van Partij voor de Dieren? Ben jij lid van de partij, minimaal 18 jaar oud, woon je in de gemeente Alkmaar (of ga je er binnenkort wonen) en wil je ons helpen om van Alkmaar stap voor stap de meest diervriendelijke en duurzaamste gemeente te maken?

Dan hebben wij goed nieuws! Wij zoeken namelijk een fractieassistent/commissielid die onze lokale fractie komt versterken!

Als fractieassistent/commissielid ondersteun je onze raadsleden Kıvılcım Pınar en Sarah Pesie. Zo help je onder andere met het schrijven van politieke voorstellen, voer je het woord in commissievergaderingen over lokale politieke onderwerpen en denk je mee over acties en ideeën om de idealen van de Partij voor Dieren Alkmaar nog meer op de kaart de zetten.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Of wil je nog wat meer informatie?

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

'Warm en duurzaam de winter door'

'Warm en Duurzaam de winter door!'. In deze tijd met de hoge gasprijzen en de energiecrisis lijkt het een onmogelijke opgave....

Lees verder

Het meldpunt vuurwerkoverlast staat live!

Vuurwerk geeft al jaren veel overlast voor mens, dier en het milieu. Daarom heeft Partij voor de dieren Alkmaar nu een meldpu...

Lees verder