Alkmaar Pride 2018


28 mei 2018

Afgelopen zaterdag voeren wij samen met een aantal leden van PINK Noord-Holland mee met de grachtenparade van de Alkmaar Pride 2018. Uiteraard met een elektrische boot.

Tijdens de Alkmaar Pride wordt op een positieve manier opgeroepen tot meer acceptatie en gelijkheid van LHBTI’s. Als emancipatiebeweging herkent de Partij voor de Dieren zich in de strijd van LHBTI's voor het recht te zijn wie ze zijn en te houden van wie ze willen.

We moeten ophouden met doen alsof onze samenleving bestaat uit een beperkt aantal vaste zwart-wit hokjes: we zijn juist een prachtige verzameling van alle kleuren van de regenboog. Met verschillende genderidentiteiten, sekse en seksuele voorkeuren.

De vrijheid hebben om te kunnen tonen wie je bent. Niet alleen tijdens de Pride, maar alle dagen van het jaar. Dat is iets waar wij ons altijd sterk voor zullen blijven maken.

Gerelateerd nieuws

Motie Die ballon gaat niet op

Tijdens de raadsvergadering van 14 mei hebben wij samen met Groen Links een motie vreemd aan de orde van de dag ingediend om ...

Lees verder

Reactie op Coalitieakkoord Alkmaar aan zet

In de raadsvergadering van 7 juni reageerde fractievoorzitter Janine Visser inhoudelijk op het Coalitieakkoord Alkmaar aan ze...

Lees verder