Onrust in de Bloemwijk door urgen­tie­ver­kla­ringen


PvdD vraagt bij college om ophel­dering

1 december 2018

Onlangs viel er bij enkele bewoners van de Bloemwijk een brief in de bus waarin staat dat zij vanwege sloop van hun woning een urgentieverklaring krijgen waarmee zij snel kunnen verhuizen.

Dit heeft voor veel onrust gezorgd onder de bewoners van complex 204, die strijden voor renovatie van hun woning. Zij hebben zeker niet om die urgentieverklaring gevraagd.

Bouwhulpgroep is immers nog bezig met een nieuw onafhankelijk haalbaarheidsonderzoek renovatie voor complex 204, waarvan de resultaten eind januari 2019 bekend zullen zijn.

We hebben dan ook bij de gemeente om duidelijkheid gevraagd. Het kan toch niet zo zijn dat de mensen gewoon aan het lijntje gehouden worden en valse hoop krijgen, terwijl de beslissing om te slopen allang genomen is.

Gerelateerd nieuws

Vragen bij PvdD, SPA en Groen Links over afdoening motie Lasershow in plaats van vuurwerkshow

Op 27 september jl. is de motie van de Partij voor de Dieren ‘lasershow in plaats van vuurwerkshow tijdens Alkmaarse festivit...

Lees verder

Het aanbestedingsdebacle omtrent Jeugd­zor­gPlus-instelling Trans­ferium

De Partij voor de Dieren Alkmaar heeft een sterk afwijkende mening ten aanzien van de aanbesteding rondom de specialistische ...

Lees verder