Op 4 oktober is het dierendag!


En wij zamelen dieren­voeding in voor de voed­selbank.

27 september 2022

De Partij voor de Dieren Alkmaar wil op dierendag graag iets doen voor minima met huisdieren. De kosten voor voer en verzorging voor hun huisdier(en) zijn voor veel van hen een grote zorg en zij kunnen een steuntje in de rug goed gebruiken. Wij zamelen daarom op dierendag dierenvoeding voor hen in.

Doe je ook mee?

Kom dan op 4 oktober tussen 11.00 en 12.00 uur naar de achteringang van het Stadhuis van Alkmaar op de Breedstraat, tegenover nummer 25 (zie ook het kaartje onderaan de pagina) en doneer snacks, droogvoer of blikvoer voor honden en katten. Wij overhandigen de opbrengst aan de voedselbank, die het vervolgens zal verdelen onder haar deelnemers met huisdieren.

Lukt 4 oktober niet, maar wil je wel doneren?

Stuur dan een e-mail naar fractiealkmaar@partijvoordedieren.nl

Alkmaar heeft (nog) geen Dierenvoedselbank, maar de Voedselbank staat heel positief tegenover onze actie op dierendag. Wij hopen dan ook deze actie leidt tot een mooie samenwerking in de toekomst en mogelijk een dierenvoedselbank in Alkmaar.

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

Bij Lepanto begon de Victorie

Binnenkort is het weer zover: dan vieren Alkmaarders dat hun stad als eerste Nederlandse stad bevrijd werd van het Spaanse le...

Lees verder

Onze motie 'Alkmaar laat niemand vallen' is aangenomen!

Door torenhoge inflatie en stijgende energieprijzen raken minima, maar ook steeds vaker mensen met een middeninkomen in de kn...

Lees verder