Welkom Sarah!


Sarah Pesie treedt toe als frac­tie­as­sistent

23 september 2021

Sarah Pesie is op 23 september geïnstalleerd als fractieassistent en gaat de partij vertegenwoordigen in de raadscommissies Ruimte en Sociaal.

Sarah is geboren en opgegroeid in respectievelijk Bergen en Alkmaar. Na haar studies Dierwetenschappen en Europees Dier Management heeft zij vijf jaar in België gewoond. Sinds een aantal jaar woont ze weer in Alkmaar en dat voelt als thuiskomen. Sarah zet zich al haar hele leven in voor dierenwelzijn bij diverse stichtingen, de dierenambulance en als ondernemer.

Sinds 2012 is zij actief lid bij de Partij voor de Dieren, en is ambitieus om van Alkmaar een nog mooiere, groenere en toekomstbestendige stad te maken. Met haar inhoudelijke expertise op de typische Partij voor de Dieren onderwerpen zoals dierenwelzijn, natuur en milieu gaat haar dat zeker lukken!

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

Wisseling van de wacht

Door het vertrek van Janine Visser is er een raadszetel vrijgekomen. Deze zal op maandag 13 september worden ingenomen door K...

Lees verder

Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Met veel genoegen kunnen wij de concept kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 bekend maken. Het h...

Lees verder