Jolanda Eerhart


Frac­tie­as­sistent

Oorspronkelijk komt Jolanda uit Zandvoort. Via Haarlem is zij neergestreken in het mooie Alkmaar.

Met een achtergrond als jeugdleidster bij Kids For Animals heeft zij de volgende generatie bewustwording bijgebracht over het in harmonie samenleven met dier en natuur.

Na een studie Informatie en haar carrière, heeft zij toch gekozen voor het fulltime moederschap. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en daarom is zij dus nu momenteel parttime werkzaam en neemt zij actief deel aan de OR van haar bedrijf. In de OR komt zij op voor de belangen van alle collega’s.

Op zoek naar gelijkheid en rechtvaardigheid kwam zij terecht bij de Partij voor de Dieren. Eerst in de politieke werkgroep en vervolgens heeft zij de stap gemaakt naar fractiemedewerker in 2023.

Jolanda maakt zich hard voor:

  • het behoud en de uitbreiding van de natuur in stedelijk gebied;
  • privacy;
  • een rechtvaardige samenleving voor mens en dier;
  • het tegengaan van verdere vervuiling van het milieu en de leefomgeving.

Haar motto is: Verbeter de wereld op de plaats waar je staat.

Gerelateerd

Mantelzorg verdient meer waar­dering

Een column door Jolanda Eerhart

Onze overheid wil dat ouderen en chronisch zieken ‘zelfregie’ houden zodat ze zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Door bezuinigingen en personeelstekorten in de zorg betekent dat in de praktijk dat er veel intensieve zorg neerkomt op de schouders van mantelzorgers. Zij geven vaak al jaren zorg aan naasten voordat er een zorgprofessional in beeld komt. En als die professionele ...

Vragen Nieuws